Cadouri ”last minute” de Moș Nicolae


Luna Decembrie începe cu aniversarea Zilei Naționale a României, atunci când ne unim în jurul focului, în centrul orașului sau în propria locuință și ne amintim motivele pentru care suntem aici, pentru care suntem români, și facem din această zi o sărbătoare.

152.jpg

Dar, acesta este un alt subiect de discutat.

După prima zi de sărbătoare a lunii Decembrie, vine și sărbătoarea Sf. Nicolae, o sărbătoare a bunătății și a dărniciei, o zi în care îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae de Mira, unul dintre cei mai darnici și milostivi apostoli. Conform religiei și repectând tradiția, în noaptea de 5 spre 6 Decembrie, se fac o mulțime de cadouri și daruri celor apropiați.

download.jpg

Și, la fel cum ne spune legenda, Sfântul Nicolae nu a dorit să primească în dar averea părinților săi după ce aceștia au murit, așa că, a dăruit-o celor mai nevoiași dintre oameni.

Asemenea poveștii, în această zi se cuvine să oferim, chiar și cel mai mic simbol al dragostei, al dăruinței și un strop de fericire.

Prin urmare, dacă încă nu ai ales un cadou pe care să îl pui în ghetuțele partenerului tău, îți ofer mai jos câteva soluții, la un buget cât mai accesibil.

Ce pot să îți spun este că niciuna dintre sugestiile de mai jos nu costă mai mult de 50 de lei, dar bucuria primirii acetui mic cadou face toți banii :D.

466322-PGAYT4-696.jpg

Idei ”last minute” de Moș Nicolae

  1. Husă de telefon personalizată. 

Încă mai ai câteva zile la dispozitie să plasezi o comandă online pentru o husă personalizată pentru persoana dragă ție, și, cu bani puțini, faci un dar și practic, și frums și util. Cu un așa cadou nu dai greș și, mai mult ca sigur vei da un aspect mai interesant telefonului. Dacă nu știi modelul telefonului pentru care vrei să faci acest cadou, ai grijă de modul în care abordezi problema, pentru ca celălalt să nu se prindă de ideea ta.

954.jpg

Eu una am trecut pe lista mea de cadouri aceasta idee și am de gând să o pun în aplicare astăzi, îmediat ce îmi și finalizez lista de cadouri pentru cei dragi.

2. Mănuși cu opțiunea ”touchscreen” pentru telefon – Dacă tot am dat startul cu astfel de accesorii, am zis să pun și acest cadou pe listă. Mi se pare destul de folositor să ai, pe o vreme ca aceasta, mănuși dotate cu această opțiune, care nu doar că prind bine, să nu îți înghețe degetele, dar te ajută să faci poze chiar și la o temperatură de -10 grade.

download (1).jpg

3. Fular călduros –  Cea mai bună idee pentru partenerul tău poate fi un fular împletit manual, pe care să îl achiziționezi de la magazinele de artizanat sau, dacă ești din Suceava, poți da o fugă langă Casa de Cultură, să vezi ce opțiuni ai la alegere dintre producătorii prezenți la micul oraș al Bucovinei.

download.jpg

Desigur, sunt o mulțime de alte magazine unde poți găsi această piesă vestimentară la cele mai bune prețuri, în cele mai variante culori și în cele mai potrivite modele pentru nevoile avute în vedere. Fularul este oricând binevenit, ca și cadou, pentru că în această perioadă, atât de rece și geroasă, chiar și un ”El” ar avea nevoie de acest fular.

Eu, personal, am și acest dar pe listă, însă, am să ma decid în cele ce urmează ce voi și cumpăra. Oricine s-ar bucura să primească un astfel de cadou, călduros și plăcut.

Cu suguranță dacă ai un buget de maxim 50 de lei pentru persoana iubită, te încadrezi perfect cu un fular frumos, dar și tematic, la care să pui și opțiunea doi – sus menționată – și vei crea darul ideal de a-l pune în ambele ghete ale partenerului. Asta, în cazul în care a fost cel mai cuminte :D.

4. O curea – Nu pare de departe o idee rea, ținând cont ca acest accesoriu este utilizat de majoritatea bărbaților și cu siguranță vei face o impresie bună, cunoscându-i nevoile.

 

O curea te ajută oricând să scapi de frica de a nu avea un cadou atunci când trebuie, iar atunci când și magazinele au modele diferite, cu fel și fel de imprimeuri, cu încredere vei găsi ceva care să-l mulțumească.

5. Setul de îngrijire al bărbii – Dacă și tu ai alături un partener care poartă barbă, aceasta fiind la modă și fiind considerată un simbol al masculinității și virilității, atunci un astfel de set se potrivește de minune cu această zi de sărbătoare. Caută prin magazine un kit de îngrijire și cumpără-l până când nu vei pierde din vedere această idee minunată.

download (2).jpg

Desigur mai sunt și alte idei de cadouri, care să se încadreze într-un buget prestabilit. Dacă vei merge pe un buget până în 50 de lei, cum am eu de gând să fac pentru perioada imediat următoare, atunci cu siguranță, vei face cele mai bune alegeri.

 

Îți mai sugerez să treci pe listă și diversele gadget-uri (căști audio pentru telefon, selfie stick-ul, cardul de memorie, mouse-ul optic wireless sau o baterie portabilă), jocul de Darts și Remi, butonii de cămașă sau parfumurile.

Spor la cumărături :)!

Dar, pentru că cei mici au prioritate, voi reveni cu sugestii de cadouri și pentru cei mai mici dintre noi.

Stay tuned :)!

Revin și cu alte idei de cadouri pentru femei, mămici, surori sau cumnate și prietene apropiate.